Publicitat
Publicitat

Cartellera cinematogràfica amb aires de vacances

L'estiu es comença a notar a les cartelleres de cinema i també a les plataformes, amb propostes més refrescants i clàssiques com la tercera entrega de 'Padre no hay más que uno'. O estrenes de més pel·lícules que sèries a les plataformes, aquesta setmana destaquem 'Persuasión' o 'Don't make me go'.

Les vacances d'estiu fan acte de presència a les sales com amb l'estrena de la tercera part de 'Padre no hay más que uno 3'. L'actor i director, Santiago Segura, s'ha proposta fer anar el cinema a la gent a l'estiu i per això estrena cada any el juliol una entrega familiar de la saga estrenada el 2019 i convertida en el film més taquiller de l'any de la pandèmia. Ara torna Javier amb més problemes familiars, perquè s'acosta Nadal i els seus fills han trencat accidentalment una figura de col·leccionista del seu pare, per tant, estan obligats a solucionar el problema. La filla gran ha trencat amb el seu xicot, qui intentarà recuperar-la amb l'ajuda del sogre, el pare de Marisa passarà les vacances a casa d'en Javier després del divorci i Javier farà tot el possible perquè la seva filla recuperi el paper de Verge Maria a la funció nadalenca, ja que aquest any l'han relegada a fer de pastoret. El pessebre familiar està servit. 

 

Els cinemes de proximitat aquesta setmana no incorporen cap més novetat a les seves sales, tal vegada buscant dia i hora també us topeu amb 'Entre la vida y la muerte' un thriller francoespanyol amb Antonio de la Torre de protagonista. Ell serà Leo un conductor de metro establert a Brussel·les, una nit veu com el seu fill Hugo, de qui feia anys que no sabia res, es tira a les vies del metro. Així serà com iniciarà una recerca i descobrirà que el seu fill estava implicat en un robatori. Però les respostes de la investigació també l'enfrontaran al seu passat. 

 

El cinema Montgrí estrena 'El agente invisible' el més nou dels germans Russo produït per Netflix. De fet, s'estrena a molt pocs cinemes, ja que arriba el dia 22 de juliol a la plataforma de la N Vermella. Un thriller amb un gran nombre d'actors reconeguts com Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Billy Bob Thornton i Regé-Jean Page entre molts altres. Quan l'agent més hàbil de la CIA, la veritable identitat del qual no se sap, descobreix accidentalment secrets foscos de l'agència, un antic col·lega psicòpata li posa una recompensa al cap, provocant una caça mundial d'assassins internacionals. 

I les plataformes estrena moltes coses, però aquesta setmana de molt poc pes. La més destacada serà 'Resident Evil' a Netflix. L'exitós videojoc es transforma ara en una sèrie de televisió que explica la seva història en dues línies temporals: per un costat els experiments de la Coorporació i per l'altre les aventures d'una jove que buscar respostes i intenta sobreviure en un món apocalíptic. 

 

Amb molta menys sang i amb un toc romàntic s'estrena també a la N Vermella 'Persuasión' nova adaptació d'un clàssic de Jane Austen. Ara amb aires contemporanis, amb tocs còmics i amb Dakota Johnson de protagonista. Ann és una jove enamorada d'un capità, l'amor de la seva vida. Però la jove es deixa persuadir per la seva família que el capità no és una bona opció per ella, ja que no té diners i no podrà ajudar a la família a mantenir el seu estatus social. Així que Ann posa fi al seu compromís i després de 8 anys i a la ratlla dels trenta continua soltera i enamorada d'aquell home que va deixar escapar. El destí farà que es retrobin de nou, donant als dos amants una segona oportunitat.

I més drama amb 'Don't Make Me Go' que la trobarem a Prime Video. Aquí un pare solter amb poc temps de vida, decideix fer un últim viatge amb la seva filla en teoria per assistir en una trobada d'exalumnes. La realitat serà molt diferent, vol buscar a la mare de la jove, per tal que la nena tingui el seu suport quan ell es mori.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar