Publicitat
Publicitat

'Un estiu ben fresc', una campanya per evitar els efectes de la calor

El Departament de Salut fa una crida a gaudir de l'estiu amb prudència i responsabilitat amb la campanya 'Un estiu ben fresc'. La bateria de consells té com a objectiu prevenir els riscos negatius en èpoques d'onades de calor i vulnerabilitat. 

Hidratar-se, aplicar-se crema solar, beure molta aigua i evitar les hores de màxima exposicio solar, son alguns dels consells llençats per la campanya 'Un estiu ben fresc' del Departament de Salut. La campanya busca prioritzar la salut en aquesta època de l'any en que les onades de calor i la climatologia posa en risc la salut dels ciutadans. 

El Departament de Salut ha llençat una bateria de recomanacions per evitar els cops de calor, la hipertèrmia i els símptomes derivats, tals com el mal de camp, la cefalea, somnolència i les tremolors, entre d'altres.

La gent més vulnerable ha de tenir molt en compte quines mesures preventives es recomanen des del Departament. Tanmateix, la campanya té la voluntat de conscienciar també a totes les persones, fins i tot les que no estan en risc i que s'exposen activament a la calor i la llum solar. La campanya es centra en què tothom pugui gaudir d'un estiu fresc i saludable. 

Es recomana ventilar els espais domèstics i laborals, estar informats de les condicions climatològiques, les pujades de temperatura, romandre en espais climatitzats i actualitzar-se sobre les recomanacions del Departament de Salut.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar