Publicitat
Publicitat

Joan Sues, campió d'Espanya en categoria veterana de tennis taula

Joan Sues s'ha proclamat com a flamant campió d'Espanya de tennis taula en categoria veterans de més seixanta-cinc anys a Cartagena. L'escalenc ha signat un campionat de matrícula d'honor i és que no ha perdut cap onze durant la fase de grups, vuitens i quarts de final, semifinal i final.

El palista del CTT CER l'Escala, Joan Sues, ha tornat de Cartagena amb el títol de campió d'Espanya de la categoria veterans de +65 anys. La seva actuació ha estat excel·lent. No ha tingut rival... No ha perdut cap onze en tots els partits que ha jugat i això que s'ha enfrontat amb palistes que anteriorment s'havien proclamat com a campions d'Espanya... Cap derrota a la fase de grups, vuitens i quarts de final, semifinal i final. 

La final individual, que va durar tretze minuts, va ser contra Josep Feliu i Sues va guanyar-lo sense massa dificultats, per 3 a 0 (11-7, 11-7 i 11-4).

En els dobles va formar tàndem amb Joan Pareja i van ser eliminats als quarts de final contra els qui després van proclamar-se com a campions. Enguany, Sues ha quedat subcampió a l'estatal de Santander, categoria +60. 

I en l'àmbit català va caure eliminat als quarts de final del campionat de Catalunya +65 que es va celebrar a l'Escala. Recordem que en el cartell publicitari apareixia la seva fotografia.

Joan Sues ha competit aquesta temporada amb els equips de Preferent i Tercera Nacional del CER l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar