Publicitat
Publicitat

Els dijous, discomòbil a Riells

La plaça de l'Univers de Riells es transforma en una gran pista de ball amb grades cada dijous a la nit. Una festa ben acollida pel públic que gaudeix de la millor música a la fresca a càrrec de discomòbil 'Sons'.

Com tots els dijous a la nit fins al pròxim 25 d'agost la plaça de l'Univers de Riells acull a partir de les deu de la nit la sessió de discomòbil a càrrec de 'Sons'. Una proposta de llarga tradició les nits d'estiu a l'Escala.

 

Les sessions de discomòbil van néixer com una proposta de la UBET per dinamitzar la zona comercial de Riells i oferir una activitat lúdicomusical a l'Escala davant el dèficit de discoteques o sales de ball. Fins a l'estiu de 2018 ho organitzava la Unió de botiguers i empresaris turístics, ja el 2019 se'n va fer càrrec l'àrea de turisme de l'Escala, això sí, mantenint la mateixa fórmula que ja estava arrelada i en ple funcionament. La pandèmia va parar la proposta durant dos estius i aquest 2021 l'activitat ha tornat amb força i amb bon ambient. La primera sessió celebrada el dia 7 de juliol va reunir un bon grapat de turistes a la plaça, que van gaudir de valent amb les propostes musicals de discomòbil sons.

 

Una activitat completament gratuïta que es portarà a terme tots els dijous de juliol i agost a partir de les deu de la nit. L'última sessió està prevista la nit del 25 d'agost.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar