Publicitat
Publicitat

Manlleu, Palamós i Vic, els primers tres rivals de l'Escala

El FC l'Escala ja ha conegut el calendari del grup 1 de la Primera Catalana per a la pròxima temporada. Cada jornada serà d'infart perquè es preveu que la lliga sigui més atractiva i més disputada que mai. La competició tindrà fins a trenta jornades que es disputaran entre octubre i maig.

Manlleu, Palamós, Vic, Lloret i Banyoles seran els primers cinc rivals de l'Escala. L'estrena del tècnic Arnau Sala serà a Manlleu el primer cap de setmana d'octubre i els blaugranes debutarien a casa contra el Palamós en cas que no s'haguéssin començat els treballs del canvi d'herba, de natural a artificial, del camp de futbol. L'últim partit serà a l'estadi del recentment ascendit i exequip de Sepu, Can Gibert, el darrer cap de setmana de maig.

El partit d'anada del derbi comarcal contra el Figueres serà el 22 de gener a la capital de l'Alt Empordà i el de tornada el 21 de maig al Nou Miramar. L'equip figuerenc serà un rival a batre com també ho serà el Granollers, ambdós equips enguany a Primera després de no assolir la permanència a Tercera Divisió.

El president del FC l'Escala, Josep Costa Bofill, ens ha explicat que s'està intentant fer un equip competitiu perquè l'objectiu és oscil·lar entre les primeres posicions de la taula amb la vista posada a la temporada següent, que apareix la Superlliga Catalana, una lliga que estarà entre Tercera Divisió i Primera Catalana.

El grup constarà de setze equips, vuit dels quals de la província de Girona. Amb paraules del nou jugador del FC l'Escala, Nil Congost, la Primera Catalana...

A l'Assemblea de Socis es va comentar que les primeres jornades es jugarien fora de casa en cas que les obres al camp comencessin la primera setmana de setembre i és que aquests treballs s'allargarien previsiblement entre vuit i deu setmanes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar