Publicitat
Publicitat

ERC denuncia que des del 2019 Capitania denega el pla d'usos de platges

ERC denuncia que des del 2019 Capitania denega el Pla d'usos de Platges a l'Escala. L'equip de govern ho justifica explicant que hi ha incompatibilitats entre les concessions dels serveis i la distància de les boies que delimiten el bany. És un dels temes tractats als precs i preguntes del ple municipal de juliol.

Esquerra Republicana de l'Escala va presentar un doble bloc de preguntes al darrer ple municipal. El primer era dedicat bàsicament a les platges i serveis que s'ofereixen, preguntant a l'equip de govern el retard en la posada en marxa d'alguns serveis com el carrilet turístic o l'aparcament de La Lloba a Empúries, i també deficiències en algunes dutxes o a les sorres a la platja de la Casa Forestal. Es manifestava una preocupació especial pel fet que des de 2019 Capitania no ha validat el pla d'usos de les platges del municipi, bàsicament per la incompatibilitat de la distància que estan situades les boies amb els serveis que es poden oferir, com seria el de lloguer de patinets. 

 

Des del govern, l'alcalde Josep Bofill explicava que potser de cara a temporades vinents es poden perdre algunes de les concessions de platges.

 

Des d'Esquerra republicana també es posava sobre la taula el tema de pudors intenses a La Closa del Llop. 

 

Tant Gent de l'Escala com En Comú van preguntar sobre problemes detectats en el servei de neteja i recollida d'escombraries, d'una banda, pel funcionament dels nous contenidors i de l'altra pel personal que hi dedica l'empresa concessionària durant l'estiu.

  

Com en la majoria de sessions plenàries es va demanar què està fent l'equip de govern per resoldre el tema de falta de cobertura per telefonia mòbil i dades. S'informava de contactes amb empreses aquesta mateixa setmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar