Publicitat
Publicitat

Tercera temporada 'Obert x Vacances' a Ràdio l'Escala

Ràdio l'Escala juntament amb una cinquantena d'emissores locals han engegat aquesta setmana una nova edició de l'Obert X Vacances de la Xarxa de Comunicació Local. El magazín, que s'emet diàriament, pretén mostrar l'àmplia riquesa del país amb diferents seccions sense deixar de banda l'actualitat.

Anunci 0s

Aquesta és la tercera temporada que Ràdio l'Escala coordina i crea continguts pel programa radiofònic d'estiu 'Obert X Vacances' de la Xarxa de Comunicació Local, que enguany té com a capçalera El Prat Ràdio i no Ràdio Ciutat de Badalona. Treballen conjuntament mig centenar d'emissores de Catalunya i la ràdio escalenca és la coordinadora de nou.

El programa que vol mostrar l'àmplia riquesa del nostre país s'emet diàriament de nou a onze del matí. Va començar dilluns i s'acabarà el 2 de setembre. 

Al ser a l'estiu, l'Obert X Vacances és un programa fresc i divertit, però no deixa de banda la rabiosa actualitat.

El programa planteja qüestions d’interès nacional, des d’un punt de vista local. Pretén explicar des del territori, històries i fets que poden interessar a qualsevol oient del país.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar