Publicitat
Publicitat

El ple aprova la compra de Mas Vilanera

El ple aprova la compra de Mas Vilanera i els terrenys que l'envolten per un milió tres-cents mil euros. La proposta ha comptat amb el suport de tots els grups del plenari. L'oposició ha demanat informació sobre els projectes de futur per aquest espai.

El ple municipal del mes de juliol a l'Escala ha aprovat la compra de Mas Vilanera, un dels objectius marcats per equips de govern municipals ja en anteriors legislatures.Al 2019 es compraven els terrenys de la muntanya de Vilanera, en ple Parc Natural del Montgrí.L'abril passat es dotava de la  partida pertinent per fer la compra del mas, i ara s'ha aprovat aquesta compra per un valor de 1.332.650 euros, uns diners que inclouen el mas i els terrenys que l'envolten.La compra s'ha aprovat per unanimitat.El govern s'ha mostrat satisfet per haver assolit la fita. Gent de l'Escala demana què hi ha al darrera de la compra.En Comú entenia que si hi ha diners per comprar Vilanera també ne hi hauria d'haver per vivenda social.El ple posava també a votació el document sorgit de les tres jornades de participació ciutadana de cara a la redacció del nou POUM, un document que marca les directrius que l'han de regir.Tant govern com oposició compartien la satisfacció d'haver consensuat les aportacions tot esperant aprofundir en els detalls.

Durant la sessió plenària també s'aprovava una modificació de la Plantilla i la Relació de Llocs de Treball i el Compte General correspopnent a l'exercici de 2021.A l'informatiu de demà farem un repàs al més destacat dels precs i preguntes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar