Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic l’Escala es mulla per l’Esclerosi Múltiple

Una cinquantena de participants s'adhereixen a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple des del Club Nàutic l'Escala. L'objectiu aconseguir un donatiu de 1.000 euros juntament amb una primera aportació de 500 euros de l'empresa col·laboradora del Club Jotun – Olympia Grup.

El Club Nàutic de l'Escala ha participat un any més a la campanya solidària 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. S'ha assolit un total de 1.000 euros, xifra consolidada dels del club que compte com sempre amb una primera aportació de 500 euros de l'empresa col·laboradora del Club Jotun – Olympia Grup. La jornada de navegació més solidària del Club proposava gaudir del Mar d'Empúries tot practicant activitats de caiac i stand up paddle per 10 € i també escollir un dels productes de marxandatge estiuenc del Mulla't, que enguany llueixen la imatge gràfica creada per la il·lustradora i dissenyadora palafrugellenca Anna Grimal.

El dia i la calor van acompanyar, fet que es va notar amb el bon ambient i la quantitat d'usuaris presenta a les instal·lacions esportives. Els membres de la secció de vela lleugera del Club, que es trobaven per celebrar la primera Trobada Open Estiu 2022 també van participar i es van mullar. Tots els que vulguin participar, recorda que a l'Oficina Esportiva del Club es pot adquirir els productes solidaris del mulla't fins al proper diumenge 17 de juliol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar