Publicitat
Publicitat

L’artista de circ Amer Kabbani actua a Portalblau

El festival Portalblau agafa ritme i ja comencen a aparèixer en escena els plats forts d'aquesta edició. Els primers concerts i conferències van tenir com a escenari l'Alfolí de la Sal i aquest cap de setmana l'artista de circ Amer Kabbani ha actuat a la muralla grega d'Empúries amb l'espectacle 'Runa'.

Circ contemporani amb intents d'allunyar-se del clàssic circ de carrer. Aquesta ha estat la proposta de l'artista de circ Amer Kabbani, d'origen català i sirià, que portava per títol 'Runa' a la muralla de la ciutat grega d'Empúries. En aquest espectacle es va presentar una peça autoficcional de circ contemporani que qüestiona l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans. Un diàleg amb els objectes (runa), el cos i el so per aprofundir en conceptes com la identitat, la família i les fronteres geopolítiques. 

Runa és una idea original de Kabanni, dirigida per Rolando San Martín amb veu de Joana Curtó. L'artista ha format part de les companyies de circ Bauala i La Main S'Affaire i és cofundador de la companyia de teatre improvisat Impro con Limón.

Un any més Portablau crea vincles amb altres festivals de proximitat com ara el Sismògraf d'Olot, el festival que detecta el moviment, o el Mot, el festival de literatura de Girona. 

El pròxim espectacle del festival Portalblau serà al Camp de les Aromes, que s'estrena com a escenari. Pel divendres 22, la proposta serà teatral Licaó. Apologia del desig amb les entrades ja exhaurides. 

El dia següent, dissabte, estarà dedicat a la conversa literària amb un dels novel·listes més prestigiosos del Marroc, Mahi Binebine, i el poeta Manuel Forcano a l'Alfolí de la Sal i completarà el dia el concert amb el grup 'Habla de mi en presente' a la Riba. I ja diumenge, serà el torn de l'espectacle de circ a càrrec de Cia Circ "eia".

Propostes diverses per a tots els públics.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar