Publicitat
Publicitat

La Cantadeta, amb Arjau i Oreig de Mar, omple el port d'en Perris

Els grups Arjau i Oreig de Mar han estat els grups convidats per a la quarta edició de la Cantadeta d'havaneres que s'ha fet al Port d'en Perris. En total, vint cançons més 'La Bella Lola', 'El meu avi' i 'Els Segadors'. El grup Arjau va convidar a l'escenari a Xiqui Ramon, exmembre del grup.

Anunci 0s

Ha tornat la 'Cantadeta' d'havaneres després de dos anys al Port d'en Perris, que va presentar un ple absolut. Amants de les havaneres, públic local i també molts turistes no es van perdre les actuacions dels grups Arjau i Oreig de Mar vora el mar.

Arjau va ser fundat el 1997 i està format per tres components que són Jordi Grau, Josep Maria Batlle i Jordi Rubau. I Oreig de Mar, el grup local, va renéixer el 2017 amb Sidro Pagès i Carles Alaball que l'any 2019 van incorporar a Florenci Trullàs al violí i el 2020 se suma el quart component, Agnès Palet, la segona veu femenina de la història del grup. 

Aquest acte va comptar amb molt públic. Dissabte a la nit era pràcticament impossible aparcar al municipi. 

Els turistes que aquests dies passen les vacances a casa nostra han pogut conèixer tradicions catalanes com ara les sardanes, que s'estrenaven dimecres a la Riba, i les havaneres.

Aquest ha estat l'any en què s'han fet més rons cremats, més de tres-cents. Aquesta ha estat la prèvia de la cantada d'havaneres del primer dijous d'agost, que recupera la normalitat. Es podrà gaudir a la platja de l'edició número 44.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar