Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l'Associació Contra el Càncer

L'Ajuntament de l'Escala ha signat un conveni de col·laboració de dos anys amb l'Associació Contrra el Càncer. El consistori promou el programa que ja s'ha posat en marxa denominat 'Espais Sense Fum' amb la finalitat de contribuir a la reducció dels efectes del tabac i promoure els espais públics lliures de fumadors.

Anunci 0s

Aquest matí l'Ajuntament de l'Escala i la Junta Provincial de Girona de l'Associació Contra el Càncer han firmat oficialment el conveni col·laboratiu del programa 'Espais Sense Fum'.  L'alcalde Josep Bofill i el regidor d'esports Boran Minic han rebut a la presidenta de Junta de Girona, Isabel Alejandro i Manoli Ponce, presidenta de l'AECC de l'Escala per tancar l'acord i seguir treballant conjuntament en la lluita contra el càncer. 

El consistori es compromet amb l'associació en la promoció dels seus objectius de consciènciació dels perills que comporta el tabaquisme. Tot i que el conveni no comporta cap mena d'ajut econòmic, la meta de l'acord és promoure la campanya de prevenció dels 'Espais sense fum' amb delimitació i senyalització de diverses zones i/o instal·lacions públiques del municipi. L'Ajuntament fa anys que col·labora donant suport en la difusió i publicitat de les diverses activitats encapçalades per l'associació, oferint espais i recursos.

La Junta l'AECC està satisfeta d'haver signat aquest conveni que té una durada de dos anys. Per l'associació és crucial poder comptar amb el recolzament de l'Ajuntament.

El programa 'Espais sense fum' ha incrementat el nombre d'entorns saludables a l'Escala i fa cada cop més visible les campanyes que duu a terme les representants de l'AECC del municipi.

Des de fa dos anys, a causa de la pandemia, no s'ha pogut celebrar la recol·lecta anual que es fa per la Festa de l'Anxova. Aquesta serà la pròxima activitat benèfica que l'Associació Contra el Càncer de l'Escala té programada després d'haver signat el conveni. © 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar