Publicitat
Publicitat

Iker González competeix a l'europeu i Norbert Tauler al campionat d'Espanya

Els palistes del CTT CER l'Escala, Iker González i Norbert Tauler, estan competint en països diferents. González és a Sèrbia a l'europeu defensant els colors de la selecció espanyola mentre que Tauler és a Cartagena on ha competit als campionats d'Espanya.

Anunci 0s

Iker González està competint a l'europeu de tennis taula que s'està disputant a Sèrbia. González és amb la selecció espanyola i el primer partit va enfrontar-se contra Portugal. El primer individual el va perdre, però el segon el va guanyar, donant la victòria a Espanya. El següent obstacle serà Turquia i en cas de guanyar, l'equip espanyol passaria a vuitens de final. Recordem que Iker és amb la selecció després d'haver guanyat els Traials d'Irun.

I pel que fa a Norbert Tauler ha competit al campionat d'Espanya a Cartagena. El palista del CTT va perdre la primera ronda dels dobles i en relació amb els individuals va guanyar la primera ronda i la segona la va perdre per 4 a 2 contra Rafa de las Heras.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar