Publicitat
Publicitat

Els cossos de seguretat fan la foto tradicional

L'Ajuntament de l'Escala ha presentat els serveis de vigilància, neteja i seguretat que han de vetllar pel bon funcionament del municipi durant els mesos que la població rep més visitants. El consistori vol mostrar als turistes que el municipi és segur i net.

Anunci 0s

La temporada d'estiu ja és aquí i amb ella no ha faltat l'acte anual de la presentació dels serveis de vigilància, neteja i seguretat a la Plaça Univers. Una plantilla formada pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Bombers, Protecció Civil, Mossos d'Esquadra, Policia Local, socorrisme i neteja de platges. Enguany la figura de l'agent cívic desapareix.

Com que el nostre municipi multiplica la seva població, l'Ajuntament ha d'invertir més en recursos per vetllar pel bon funcionament de la vila. És indispensable que l'Escala sigui una destinació turística segura i neta.

L'Escala ha escenificat amb aquesta trobada una imatge d'unitat per afrontar aquest estiu sense restriccions derivades per la pandèmia.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar