Publicitat
Publicitat

Recepció a l'Ajuntament a les tres millors notes de selectivitat

Laura Callol, Lola Graboleda i Pau Boldó han estat els alumnes que han obtingut més nota a la selectivitat de l'Institut el Pedró de l'Escala. Aquest matí han estat rebuts a la sala de plens de l'Ajuntament en un acte de reconeixement institucional amb la presència de l'alcalde i la regidora d'educació. 

Aquest matí s'ha fet una recepció oficial a la sala de plens de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, la regidora d'Educació, Maite Cortés, l'equip directiu de l'institut i familiars. 

Aquest any, les millors notes han estat les dels  alumnes  Laura Callol amb un 9,5, Lola Graboleda amb un 9,2 i Pau Boldó amb un 8,9, en la fase general. A part de la recepció oficial i signar al llibre d'honor de l'Ajuntament, aquestes tres alumnes han rebut un xec de 100 euros per gastar en la compra de material. Laura Callol iniciarà un grau en Ciències Biomèdiques, Lola Graboleda cursarà un grau en Dret i Pau Boldó farà un grau d'Enginyeria Biomèdica.

Els tres alumnes han estudiat els dos cursos de batxillerat en plena pandèmia. S'han hagut d'adaptar a les classes telemàtiques i a treballar des de casa, tot i això, han aconseguit superar aquesta etapa amb notes màximes i han pogut accedir a la carrera que desitjaven

Un cop feta la selectivitat, és el moment de pensar en el futur. 

Amb aquest acte es reconeix l'esforç, tant dels estudiants, com de l'Institut i de les famílies. Les professores de l'Institut el Pedró han felicitat tant el treball acadèmic com el personal dels seus ja ex-alumnes, esperant que algun dia tornin a visitar el centre i expliquin les seves aventures. 

La regidora d'educació, Maite Cortés ha declarat que a l'Escala hi ha talent i ha animat als estudiants a continuar lluitant pels seus somnis. 

Les alumnes han signat el llibre d'honor de l'ajuntament i se'ls hi ha entregat un val per premiar els seus resultats excelents. L'acte ha acabat amb fotos familiars per immortalitzar el moment.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar