Publicitat
Publicitat

Tapes d'anxoves al 'Viu en blau'

Comencen les activitats del projecte 'Viu en blau' relacionades amb la gastronomia. En són un total de 5 que es repeteixen els mesos de juliol i agost. La primera ha estat la confecció de tapes d'anxova ben originals.

El projecte 'Viu en blau' ha iniciat el conjunt d'activitats programades per aquest estiu dedicades a la gastronomia.L'estrena ha estat amb una sessió de tapes amb anxova, tot recordant la Ruta de la Tapa de l'Anxova que es celebra durant el mes d'octubre.Ha anat a càrrec del professor de cuina Carles San, que destacava la versatilitat i possibilitats que les anxoves ofereixen a l'hora de cuinar.La vintena de participants que han assistit a la sessió han pogut gaudir de les 5 tapes que s'han preparat, totes amb productes que es poden trobar fàcilment a qualsevol supermercat.

'Viu en blau' busca promoure en tots els sentits el peix blau.'Viu en blau' presenta propostes gastronòmiques durant tot l'estiu.

La propera és per aquest divendres.

Les 5 activitats gastronòmiques del 'Viu en blau' es repetiran durant el mes d'agost.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar