Publicitat
Publicitat

El casal recupera les xifres prepandèmiques

Més de 300 nens i nenes i joves participen aquest estiu als diferents casals i al campus municipals que s'han posat en marxa al municipi coincidint amb l'inici de juliol. El casal del lleure i els matins esportius recuperen la normalitat al 100% amb xifres de participants habituals i amb les sortides de gran format.

Aquest juliol han començat totes les activitats d'estiu a l'Escala, entre elles un estiu més arriben els casals d'estiu, un any més organitzats per l'empresa Tot Oci. Qui després d'un parell d'anys complicats i amb moltes restriccions, destaca el gran desig i necessitat dels joves de gaudir d'uns casals amb plena normalitat. 

I és que els nens i nenes del municipi necessiten xalar del lleure a la natura, retrobar-se amb els amics de diferents edats i sobretot interactuar entre ells, una cosa molt senzilla però limitada durant dos anys llargs. 

 

Pel que fa a les xifres de participants, s'han recuperat números prepandèmics amb més de 300 infants entre el casal de lleure i els matins esportius.

 

Més nens, vol dir més monitors. Molts d'ells vells coneguts d'edicions anteriors i és que el casal de l'Escala no deixa de ser una petita gran família. 

Ara els joves escalencs tenen un estiu per endavant per gaudir de jocs, activitat i sortides a més recuperen les deus sortides grans: el juliol a un parc aquàtic i l'agost al parc de salts. Qui guiarà a tots els alumnes al llarg d'aquest estiu és al Sami, una convidada de luxe que ensenyarà als més menuts història i fantasia, ho farà amb vídeos i altres pistes que els joves és trobaran a l'Escola Empúries, seu del casal d'estiu 2022.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar