Publicitat
Publicitat

Carles Roman supera l'objectiu de Verkami pel tercer volum del 'Drac Català'

La campanya de Verkami del tercer volum del 'Drac Català' de Carles Roman ha tornat a superar les expectatives. El còmic ha recol·lectat 2.920€ en una obra que dedica homenatge a la participació del poble català en la diada de l'1 d'octubre. Els protagonistes en aquesta nova aventura també són els herois anònims i quotidians que van formar part del referèndum. 

L'heroi 'Drac Català' torna a les pàgines de còmic amb una nova aventura. El tercer volum de la col·lecció porta el nom 'Urnes', dedicat a al referèndum de l'1 d'octubre. Carles Roman va posar en marxa una campanya de finançament Verkami per acabar aquest projecte, tal i com havia fet en les altres publicacions. La campanya ha aconseguit recol·lectat 2.920€ dins el termini.

En aquest còmic, el dibuixant retrata la revolta per la llibertat d'expressió que el poble català va protagonitzar durant els actes i reivindicacions en el referèndum per la independència. L'Albert Roure, protagonista i heroi de ficció, ajunta les seves forces amb altres herois quotidians que van participar en aquest esdeveniment històric i polític.

El volum és un especial de 80 pàgines. En la campanya de Verkami es van oferir nou lots diferents als mecenes des de articles nous com punts de llibres, samarretes i prints i les edicions anteriors del Drac Català. Les aportacions s'han destinat a recuperar la despesa de la impresió i donar suport al llegat de l'heroi català. 

Actualment, l'autor del còmic es troba repartint els lots als mecenes i distribuïnt l'obra a les llibreries locals.

El resultat del procés creatiu i d'edició del tercer volum del Drac Català ha estat molt positiu. Carles Roman es mostra motivat per continuar dibuixant les futures aventures de l'heroi català, un personatge que s'allunya de la ficció americana i apropa el còmic als lectors catalans des d'una perspectiva social. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar