Publicitat
Publicitat

L'atleta Marili Banegas encadena tres victòries consecutives

Marili Banegas fa sis anys que està vinculada en el món de l'atletisme, més concretament a les mitges maratons de muntanya. L'atleta ha guanyat les tres últimes curses i té ganes de continuar trepitjant les primeres posicions. I el que té entre cella i cella és ascendir al Canigó.

L'atleta Marili Banegas encadena ja fins a tres victòries consecutives. Banegas, atleta del Club d'Atletisme l'Escala-Empúries Flama 91, és una apassionada de les mitges maratons de muntanya i en les últimes tres competicions a les quals ha competit ha pujat a l'esglaó més alt. La darrera ha estat a Maià de Montcal, a la Garrotxa, i ha completat els vint-i-un quilòmetres amb 2 h 51 min i 55 segons.

Abans de la cursa a Maià de Montcal va assistir a les curses de La Cirera, a Tarrades, i de l'Espardenyada, a Sant Jaume de Llierca. 

Banegas, a banda de competir en aquestes curses, està inscrita a la Copa Catalana, una competició que consta de sis curses de muntanya. Per ella és una manera de fer l'esport que més li agrada i també conèixer Catalunya.

Aquest any també s'hi ha inscrit, tot i no estar en el seu millor moment.

Ella prefereix no fer calendaris. És partidària d'anar sobre la marxa. El pròxim repte ja el té entre cella i cella... És una muntanya del Pirineu. 

L'atleta assistirà aquest cap de setmana als Corriols de foc a Vallfogona del Ripollès, una cursa de 30 km.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar