Publicitat
Publicitat

Arranca el Campus d'estiu recuperant xifres prepandèmiques

Aquest any el campus jove de l'Escala, recupera xifres d'abans de la pandèmia amb un total de 80 participants. També es recuperen totes les activitats de lleure però sense cap restricció i les sortides de gran format.

L'Escala ja ha engegat aquesta setmana el Campus Jove d'estiu, un any on es recupera la normalitat després de dos anys castigats per la pandèmia i on els participants podran gaudir de totes les activitats sense cap mena de restriccions, a diferència de l'any anterior quan les activitats es van portar a terme però amb moltes limitacions. 

 

Enguany els participants del campus són els joves nascuts entre els anys 2006 i 2009, alguns dels alumnes repeteixen experiència, per altres és la primera vegada.

La mateixa Estel és l'exemple del bon funcionament del Campus, ella va participar en la primera edició va repetir experiència fins que va assolir l'edat màxima de participació i ara és monitora del Campus Jove, després de fer els cursos corresponents de premonitora i monitora de lleure. 

 

I ara té molt clar que espera ell de l'edició d'enguany.

 

El campus té la seva seu a l'Institut el Pedró de l'Escala, punt on els joves es reuneixen cada matí a les nou per després iniciar l'activitat del dia, avui era dia de jocs al poble per això un cop s'ha passat llista i s'ha explicat la proposta els joves i els monitors han posat rumb a la platja.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar