Publicitat
Publicitat

Boban Minic assaja MIVION a l'Escala abans de passar pel Festival Grec

Boban Minic assaja a l'Escala MIVION, un projecte de teatre documental que en uns dies es presenta al Festival Grec de Barcelona. L'obra recorda l'experiència del periodista durant la guerra de Bòsnia.

La Sala Polivalent de l'Escala ha estat per unes hores el lloc d'assaig de Mivion (Radio Sarajevo), un espectacle documental que es podrà seguir al Festival Grec de Barcelona els dies 14, 15 i 16 de Juliol al teatre CCCB.La ràdio i les possibilitats que ofereix per a la imaginació són la base d’un espectacle documental que recorda la guerra de Sarajevo. Parla d’intolerància, però també de la convivència entre cultures i generacions.

L'eix es centra en el el periodista bosni resident a l'Escala des de fa molts anys Boban Minic, que durant la guerra al seu país era dirigia la secció cultural de Ràdio Sarajevo.La direcció va a càrrec de Carles Hernández.La productora de l'espectacle és La Conquesta del Pol Sud, i entre el repartiment hi ha el jove actor Marc Soler, que fa d'ell mateix.L'obra es va estrenar al Festival de Terrassa, ara se'n faran tres representacions al Grec i hi ha lligades més sortides a Catalunya i també a Bòsnia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar