Publicitat
Publicitat

El Medfoto publica les imatges finalistes de la segona edició

El Medfoto publica les 43 imatges finalistes de la segona edició , que es poden votar fins al proper dia 15 de juliol al compte del concurs a Instagram. El Medfoto busca posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar tot donant a conèixer els valors naturals de l'entorn marí al Mediterrani.

El Medfoto és el primer concurs del món que tracta exclusivament sobre el mar Mediterrani i la seva relació amb les persones.És en marxa la segona edició de la que s'han fet  públiques les 43 imatges finalistes.Sota la temàtica El mar i les persones, el MedFoto 2022 ha recollit grans imatges de paisatge, vida salvatge, activitats nàutiques esportives i professionals, subaquàtiques i de conservació preses tant amb càmera digital com amb telèfon mòbil. 

Enguany, el jurat, integrat per sis experts en el món de la fotografia i el medi marí, ha hagut d’escollir entre prop d’un miler d’imatges presentades.Amb la publicació de les imatges al compte d’Instagram del concurs s’inicia el període de votació, que s'allarga fins al 15 de juliol,  i que donarà a conèixer l’autor o autora guanyador del premi Votació Popular.Enguany, el concurs repartirà més de 3.000 euros de guardons en metàl·lic entre les propostes guanyadores, a més de premis especials. La millor imatge presa dins els límits fotogràfics de la Costa Brava guanyarà un cap de setmana en un bungalow al Càmping la Ballena Alegre per a quatre persones. La guanyadora de la divisió L’Escala, experiència molt especial a L’Escala per a dues persones i que inclou una nit d’hotel amb esmorzar, un dinar o sopar i una visita al Museu de l’Anxova i de la Sal o bé a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala.

L'entrega de trofeus de les diferents categories es farà el divendres 5 d’agost.El MedFoto és una iniciativa que neix de la col·laboració entre la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala i té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general.El certàmen compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala, Ports de la Generalitat, el càmping La Ballena Alegre, Festival Portalblau i Improcat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar