Publicitat
Publicitat

El Cor Indika fa el concert de fi de curs

El Cor Indika tanca el curs presentant textos inspirats en el mar a l'església de Sant Martí d'Empúries. És el concert tradicional que fa la coral escalenca a principis d'estiu per cloure temporada.

Anunci 0s

Textos inspirats en el mar. El Cor Indika tanca temporada amb el concert tradicional a l'església de Sant Martí d'Empúries presentant la feina que han fet durant aquest curs. Un concert dedicat als poetes com Jacint Verdaguer, Josep Maria de Sagarra o Joan Salvat Papasseit i també al mar. Cançons com "Les Barquetes", "Vaixell de Grècia" i "Quatre illes" van ser aplaudides pel públic assistent.

El concert, que portava per títol "Poetes, el mar" sempre es fa a principis d'estiu, un esdeveniment que posa punt final a la temporada.

Recordem que el Cor Indika ha arribat al vintè aniversari i ho ha celebrat amb altres cors com el Cor País Meu, que també arribava a les dues dècades, i amb la Societat Coral "La Lira" de Sant Cugat, que festejava al 140è aniversari. © 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar