Publicitat
Publicitat

Aitana Radsma no accedeix a la final; Estel Pons, campiona de Catalunya

L'atleta Aitana Radsma debuta amb la selecció absoluta a Algèria sense poder accedir a la final dels cent metres tanques. L'escalenca no va poder passar de les semifinals tot i fer el vuitè millor temps. La petita de les Radsma confessa que ha estat una gran experiència.

Aitana Radsma no va poder accedir a la final dels 100 metres tanques en el seu debut amb la selecció absoluta als Jocs del Mediterrani d'Orà, a Algèria. L'atleta tot i registrar el vuitè millor temps no va poder arribar a la carrera final. Passaven les tres primeres de cada semifinal i els dos millors temps. A l'escalenca li va tocar la semifinal amb més nivell acabant sisena i no va tenir opcions de passar per temps. Radsma va ser aturar el cronòmetre als 13.39, la seva millor marca d'aquest curs.

Aitana valora l'experiència positivament, ja que ha estat a Algèria quan ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i literalment confessa que "ha estat increïble competir amb un estadi amb tant d'ambient i que està "amb molt bones sensacions per afrontar les últimes competicions de la temporada".

I d'Algèria a Lleida i és que Estel Pons s'ha proclamat campiona de Catalunya sub-20 de llançament de pes. Ara bé, no tot són bones notícies perquè la marca aconseguida no és suficient per competir als campionats d'Espanya que es faran a Torrent, València, el pròxim 16 de juliol. Aquest cap de setmana, Pons anirà al criterium de Gavà a veure si hi acaba accedint. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar