Publicitat
Publicitat

Reprenen la Trobada de Xapes de Cava

El CER torna a ser la seu de la Trobada de Xapes de Cava. Una quarantena de col·leccionistes reprenen la tradicional jornada d'intercanvi, compra i venda de xapes de cava després de l'aturada de la pandèmia. 

Una quarantena de col·leccionistes recuperen la Trobada de Xapes de Cava al CER. L'activitat es repren després de la pandèmia amb un assortiment d'entre 30 i 40.000 plaques diferents. Els participants celebren el tradicional acolliment d'amants de les xapes de cava i que es puguin reunir sense restriccions. 

Durant el matí del dissabte, el CER es va emplenar de col·leccionistes que s'intercanviaven plaques, compraven o venien per completar les seves col·leccions. S'hi poden trobar des de xapes excepcionals, difícils d'aconseguir i amb preus molts alts, com xapes més comunes. Per part de l'organització es busca revifar i mantenir activa la tradicional trobada que ja s'ha consolidat al CER com un punt de referència. Ara que s'ha tornat a posar en marxa, s'espera que cridi a més participants i col·leccionistes en les properes edicions. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar