Publicitat
Publicitat

Dues veus empordaneses protagonistes de l'Arrel i amb Salero

El músic i cantant David de la Higuera i la cantant Meg Joanmiquel, van posar-se el públic a la butxaca a l'últim concert d'aquest estiu del cicle de cançó tradicional d'Arrel i amb Salero. Ara el festival agafa aire per tornar a partir del setembre amb tres propostes més.



El pati de l'Alfolí va quedar petit per gaudir del tercer concert del cinquè cicle de Cançó Tradicional d'Arrel i amb Salero. Un concert empordanès ofert per 'Dos Punts: David i Meg', un duet format pels artistes David de la Higuera i Meg Joanmiquel. La parella va oferir un repertori variat on les rimes, l'improvisació, la sardana i també l'havanera van ser protagonistes.

 

Ells van posar el punt final a la primera etapa d'aquest cinquè cicle dirigit per Ramon Manent. Que va arrancar el passat 18 de juny amb El Ganxet Elèctric al Clos del Pastor i va seguir el 24 de juny amb Els Tranquils. Ara d'Arrel i amb Salero s'agafa unes vacances, per engegar amb força la segona tanda de concert el mes de setembre on el 10 actuarà Karregades de Romanços, el 24 serà el torn dels coneguts Quico el cèlio, el noi i el mut de ferreries i tancara aquesta cinquena edició el trio Alenar el dissabte 1 d'octubre. Una programació variada i amb una clara intenció: la de donar a conèixer artistes, músic i cantants que partint de la tradició oral connecten les arrels culturals amb creació, actualitat i molt de salero.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar