Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala no tindrà segon equip la pròxima temporada

A l'Assemblea de Socis del FC l'Escala ha estat el moment en què la junta directiva ha informat als aficionats que la pròxima temporada no hi haurà segon equip. Aquest anunci va provocar diverses opinions al respecte, uns eren favorables i altres no estaven d'acord amb la decisió.

El FC l'Escala no tindrà segon equip la pròxima temporada. Després de dos anys consecutius competint i quedant a la setena i sisena posició respectivament desapareix almenys el pròxim curs. El segon equip es recuperava la temporada 2020-21. No n'hi havia des de la campanya 2012-13, una plantilla que era dirigida aleshores per Marc Bosch.

El retorn va tenir com a entrenador Robert Figueras, que va dirigir només un partit, el 10 d'octubre de 2020 al camp de l'Esplais (2-1). I després, l'equip el va agafar Dani Sevillano que va debutar el 3 d'abril a casa contra el Selvatans (4-0). El projecte segon equip, de moment, no es consolida.

Ja al tram final de temporada, l'entrenador Dani Sevillano per completar l'equip havia de convocar jugadors del juvenil. El tècnic l'1 de maig després del partit contra el Sant Llorenç de la Muga deia el següent.

L'equip pràcticament els últims tres mesos de competició no entrenava cap dia a la setmana. Sevillano durant dues setmanes consecutives va comptar amb onze jugadors justos.

La no consolidació del segon equip va ser un dels punts que va generar més debat durant l'Assemblea de Socis de divendres en la que també es posava sobre la taula deixar de fer els partits del primer equip diumenge a les quatre de la tarda.

A l'Assemblea també es va tractar el canvi de gespa, que començaria la primera setmana de setembre i s'allargaria, en principi, dos mesos. Aquesta va ser l'última assemblea de Miquel Bosch. De president va passar a ser vocal i a partir d'ara serà un soci més.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar