Publicitat
Publicitat

Tres generacions rememoren l'arribada del surf de vela a casa nostra

L'obejctiu era rememorar l'arribada del surf de vela a l'Estat espanyol ara fa més de quaranta anys i ho ha assolit reunint més d'un centenar de regatistes. El Club de Vela la Ballena Alegre amb "La Brava Cup" ha aconseguit que tres generacions competeixen juntes.

Són l'Asia Jean i en Manel Pedreira, de 71 i 70 anys respectivament. Ells són els regatistes més veterans de la Windsurfer Europeans - La Brava Cap. Jean és francès i ens descriu que l'ambient ha estat magnífic.

"Soc el regatista més gran. Tinc 71 anys. No sóc pas el millor d'aquesta concentració. Hi ha molt bon ambient i m'ho estic passant molt bé"

L'objectiu era rememorar l'arribada del surf de vela a l'Estat espanyol per la costa Brava. Portar l'esport a les seves arrels. I per fer-ho, regatistes veterans no han faltat a la cita. Catorze inscrits de més de 60 anys; seixanta-nou d'entre 50 i 60 anys; vint d'entre 40 i 50 i sis de menys de 40.

En total hi han competit un centenar de regatistes de tretze països diferents. La Brava Cup ha aconseguit veure a l'aigua competir fins a tres generacions de regatistes, homes i dones. També pares i fills i també matrimonis.

L'última jornada de les Windsurfers Eupeans "La Brava Cup", el camp de regates va substituir-se per una travessa entre Sant Pere Pescador i l'Escala, on els regatistes van dirigir-se a la roca de "El Cargol" per fer-hi la volta abans de tornar a la platja Cortal de la Davesa de Sant Pere Pescador. Sens dubte que això va ser un espectacle visual de colors pels turistes que estaven a les platjes del Mar d'Empúries.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar