Publicitat
Publicitat

Valery, Aitana Radsma i Iker González, entre els premiats a la Festa de l'Esport

La Festa de l'Esport de l'Escala ha tornat després d'estar aturada per culpa de la pandèmia. Enguany, s'han distingit un total de catorze esportistes i equips que han destacat durant la temporada 2021-22. Destaquen especialment el futbolista Valery, l'atleta Aitana Radsma i el palista Iker González.

L'exhibició del club d'arts marcials amb motiu del seu desè aniversari va donar el tret de sortida a la Festa de l'Esport de l'Escala 2022, un esdeveniment que no se celebrava des del gener de 2019. Enguany han estat premiats catorze esportistes i clubs que han destacat durant aquesta temporada. 

Abans de l'entrega de trofeus i plaques, l'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, i el regidor d'Esports, Boran Minic, van voler donar la benvinguda als presidents, coordinadors, entrenadors, esportistes i pares i mares. Bofill posava l'accent en què el teixit esportiu està creixent cada vegada més, gràcies a la implicació dels escalencs i escalenques i també per l'entorn en què vivim sense deixar de banda les inversions que fa el consistori en les instal·lacions municipals.

El regidor d'Esports se sentia especialment orgullós pel que representa l'esport per l'Escala i content del gran ventall d'esports que es poden practicar actualment a l'Escala des dels esports més mediàtics com són el futbol, bàsquet i tennis taula passant per la vela, patinatge i gimnàstica rítmica.

Els guardonats han estat el futbolista Valery Fernández per l'ascens del Girona a la Primera Divisió; l'atleta Aitana Radsma per haver aconseguit la segona posició al campionat d'Espanya en categoria absoluta; el palista Iker González per la primera posició als Traials que li ha donat accés per disputar l'europeu de Sèrbia; l'alumne de jujitsu adaptat Francesc Ramírez per haver obtingut el primer lloc en l'exercici randori amb cadira de rodes; el pilot de motos Miguel Pérez per haver guanyat el campionat català de Minimotard en categoria protos; la regatista del CN l'Escala, Júlia Oliveras, per ser la millor del campionat català d'Optimist al Garraf; el sènior masculí del CB l'Escala per ascendir a Segona Catalana; el juvenil A i l'infantil A de futbol per haver-se proclamat campions; l'equip +30 del CT l'Escala tancar la lliga a la primera posició de la Segona Divisió de Girona; el conjunt benjamí de la Rítmica de l'Escala per assolir una segona posició a la final nacional d'Amposta. 

I també van ser distingits el Club Nàutic l'Escala pel seu projecte de vela adaptada, el club d'arts marcials pel seu desè aniversari i també Anton Brugués, que s'ha jubilat després d'estar cinquanta anys vinculat amb l'esport local. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar