Publicitat
Publicitat

Arrenca la nova temporada de la Riba Market

Els dijous de juliol i agost torna la nova edició de La Riba Market. La fira de productes de proximitat i artesania com una de les activitats d'estiu a l'Escala. Els firaires es mostren motivats davant la temporada 2022 lliure de restriccions. El canvi d'aquest any és la modificació del dia setmanal del mercat, fins ara els dimecres, a partir d'aquesta setmana es farà els dijous. 

La Riba Market torna com una de les activitats consolidades en l'agenda d'estiu a l'Escala. Fins ara es feia cada dimecres de juliol i agost, enguany s'ha canviat el dia setmanal a dijous. La Riba Market és una proposta que acull un mercat de productes de proximitat i artesania a primera línia de mar. Pel que fa les previsions d'aquesta temporada, els firaires esperen una afluència de turisme estranger ja que durant els darrers anys el turisme s'havia limitat a visitants locals i de la regió catalana.

Des de l'àrea de turisme es considera aquest mercat un bon complement per a dinamitzar el comerç en els mesos d'estiu. Els productes fets a mà i de kilómetre zero són l'essència d'aquest mercat que omple la Riba de la Platja.

Les expectatives d'aquesta edició són positives i esperançadores, amb el desig que l'afluència de visitants es mantingui constant i que aquesta nova temporada la Riba Market es recuperi de les afectacions causades per la covid-19. Les parades estaran obertes al públic a partir de les set de la tarda fins a mitja nit de cada dijous. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar