Publicitat
Publicitat

Primeres estrenes de juliol

Una nova entrega dels Minions o l'espanyola 'Mamá no enRedes' grans estrenes de la setmana a les sales de cinema. Torroella arriba amb la segona part de 'Top Gun' i les plataformes inauguren el juliol tímidament.

L'estiu arranca com no podia ser d'una altra manera amb pel·lícules familiars, opcions per anar amb els més petits a la sala. Una de les estrenes destacades serà 'Minions: El origen de Gru' film d'animació protagonitzat pel dolent preferit dels petits i per aquests personatges de color groc i una mica maldestres. Nova entrega de la saga per conèixer els orígens d'en Gru, per això viatjarem fins als 70 època on Gru ja destacava i volia demostrar que ell era el millor sembrant el caos.

 

Els que busquin comèdia lleugera, la seva opció és 'Mamá no enredes' amb Malena Alterio qui interpreta una dona separada que s'obra un perfil a l'app de cites de moment. Un fet que descobrirà el seu fill, que no entén que la seva mare encara és jove i té dret a refer la seva vida. El jove farà tot el possible per ajudar a la seva mare boicotejant totes les cintes, ja que creu que a l'app només trobarà homes que la volen utilitzar.

 

La comèdia francesa la trobarem amb 'Mis queridísimos hijos' on veurem com ho fan uns pares jubilats per recuperar l'atenció dels seus fills, que cada cop els visiten menys. La solució implica fer-los creure que els ha tocat la loteria i que ara són milionaris. I també des de França, però amb un toc més seriós s'estrena 'La isla de Bergman' on una parella de cineastes es retiren a l'illa on va viure el director suec Ingmar Bergman, a la recerca d'inspiració per a escriure les seves pròximes pel·lícules. Segons avança l'estiu i augmenta la seva fascinació pels misteriosos paisatges, la frontera entre realitat i ficció no trigarà a desdibuixar-se. 

Torroella en pren el vol per portar a la pantalla la segona part de 'Top Gun' on Tom Cruise continua amb el seu caràcter rebel esquivant pujar de rang per evitar que li treguin les ales. Un fet que el posarà cara a cara amb el fill del seu millor amic 'Goose' qui el culpa de la mort del seu pare i de ser un mal pilot per no pujar de categoria. 

 

Les plataformes ens porten ara sí el final de la quarta temporada de 'Stranger Things', però també arriba la minisèrie 'La lista final' a Prime Video on l'actor Chris Pratt haura de superar els seus traumes de guerra per descobrir que va passar quan la seva missió va sortir malament. 

Disney ens porta princeses, això sí guerreres i empoderades, estrena 'La Princesa' on l'actriu de moda Joey King haurà de salvar el regne, acabar amb un malvat usurpador i demostrar que està preparada per ser la futura reina. I per un públic juvenil HBO Max estrena 'Como mandarlo todo a la mierda' on uns estudiants que s'han quedat sense viatge de fi de curs, enganyen els seus pares per gaudir d'uns dies de vacances. Les normes són clares: no hi ha destí, ni rumb ni xarxes socials. El problema serà que una de les noies està planejant fugir de veritat de casa seva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar