Publicitat
Publicitat

Més de 300 activitats d'estiu a l'Escala

L'Escala presenta un programa més de 300 activitats entre juliol i agost. La descoberta de territori, l'actiu-natural, el benestar i el turisme esportiu i familiar hi tenen un paper cada cop més destacat.

Aquest migdia s'ha fet la presentació en societat del gruix d'activitats programades per aquest estiu a l'Escala. Un paquet de més de 300 activitats que aposta per una àmplia diversitat que passa per descoberta del territori, actiu-natura, benestar i turisme esportiu i familiar.

Tot plegat amb la voluntat d'apostar per la qualitat més que no pas per la quantitat.

Entre les activitats, en un temps en què floreixen tants i tants festivals, l'Escala no vol quedar enrere i pren un protagonisme especial el festival Portalblau,  per on hi passaran, entre d'altres, Texas, Clara Peya, Ramon Mirabet, Stay Homas, Els Catarres, El Pot Petit o Ara Malikian. I sense deixar de banda la Clàssica i altres activitats puntuals.

Per divulgar aquesta rica i variada oferta cultural, s'ha editat un any mes una agenda en quatre idiomes, així com un número del Saler  i els programes d'estiu de rutes culturals, sardanes i festival Portalblau.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar