Publicitat
Publicitat

Vishal Shahani confirma que continuarà com a regidor fins a final de legislatura

Vishal Shahani confirma que continuarà com a regidor fins a final de legislatura mantenint el compromís amb les persones que el van votar. Durant aquest temps es centrarà en la formació d'un nou grup polític que es presentarà a les properes eleccions municipals.

Vishal Shahani ha confirmat que seguirà com a regidor de Junts per Catalunya fins al maig de l'any vinent, quan es celebraran eleccions municipals.Creu que aquesta responsabilitat és compatible, almenys durnat aquest temps,  amb les funcions de Director de l'Àrea Bàsica de salut de l'Escala, un càrrec que assumia fa tant sols dues  setmanes.Pensa que ho ha de fer per responsabilitat amb tots aquells que el van votar.Vishal Shahani deixarà la política el maig de 2023.Fins aquell moment la intenció és posar les bases d'una nova formació política que es presentarà a les properes eleccions, fora del PDeCAT i  de Junts per Catalunya.No hi serà tampoc l'actual company de grup i portaveu Robert Bosch.

Les premises del nou grup que s'està constituint tenen unes bases clares.Són un conjunt de persones que s'han tornat a il·lusionar per la política.

Aquests i d'altres temes es parlaven  al programa La Casa de la Vila d'aquesta setmana.Es pot visionar íntegre a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar