Publicitat
Publicitat

El 100% dels alumnes de l'Institut el Pedró aproven les PAU

Els 31 alumnes de l'Institut el Pedró que s'han presentat a les proves PAU 2022 les han aprovat. L'equip directiu i els professors del centre celebren l'esforç dels alumnes i el seu èxit total. L'Institut també conta amb resultats excel·lents que superen els 12 punts en les notes de tall. 

L'Institut el Pedró de l'Escala celebra el 100% d'aprovats a la Selectiviat del 2022. La generació d'alumnes que s'han presentat a les proves PAU han passat per uns anys acadèmics difícils ja que la pandèmia va obligar a cursar classes online. Tanmateix, les restriccions no han sigut un impediment pels estudiants que s'han presentat a les Proves d'Accés a la Universitat. Els 31 alumnes s'han igualat la mitjana catalana i, molts altre, han tret notes molt altes, ente el 8 i el 9 i mig, a la fase general.

Els docents premien els resultats obtinguts valorant l'esforç que els alumnes han fet en unes circumstàncies inèdites. La gran victòria ha estat que tots tinguin l'oportunitat de seguir els seus estudis. Els professors han quedat molt satisfets i celebren els bons resultats.

 A l'Escala també es premia l'excelència, però, sobretot la constància, el treball i la preparació dels exàmens.

Enguany, la Selectivitat a Catalunya ha tingut resultats molt positius. Un 97,5% dels estudiants de batxillerat de la regió han superat les PAU. La nota mitjana de les proves d’aquests estudiants ha estat de 6,8 mentre que la nota mitjana de l’expedient de batxillerat ha estat de 7,6.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar