Publicitat
Publicitat

Litus Martini tornarà a vestir la samarreta del CB l'Escala

El desig de Litus Martini era tornar a ser jugador del Club Bàsquet l'Escala i la pròxima temporada serà una realitat. No el veurem a les pistes fins al desembre perquè per motius personals ha de marxar uns mesos a l'Argentina. L'equip de Toni Espinosa agafa forma amb el fitxatge també de Pol Darnés.

Litus Martini tornarà a vestir la samarreta del Club Bàsquet. Ara no tindrà a Albert Comas com entrenador sinó a Toni Espinosa. I aquest no serà l'únic canvi, ja que quan va deixar l'Escala, el juny de 2019, l'equip va perdre la Tercera Catalana i la pròxima temporada l'equip competirà a Segona.

A principis de temporada encara no el veurem jugar amb el CB l'Escala. Per motius personals, ha de marxar uns mesos a l'Argentina.

Martini ha estat jugant a l'Adepaf de Figueres a Primera Catalana, club on va coincidir amb Adrià Usan, Miquel Martí i Ignasi Quintana. Els dos primers han retornat també a l'Escala. Justament, l'estiu en què marxava Litus a Figueres, Pau Esponellà fitxava pel Bisbal Bàsquet de Copa Catalunya. Ara, els dos tornaran a coincidir.

Martini no és l'únic fitxatge confirmat. També s'ha anunciat la incorporació de Pol Darnés, també provinent de l'Adepaf de Figueres de Primera Catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar