Publicitat
Publicitat

Obert el període per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer

S'ha obert el període per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer a paresoens que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'us que tinguin una edat de 36 anys o més. El termini és fins el 15 de juliol. 

Queda obert el període per sol·licitar els ajuts per al pagament de lloguer fins el 15 de juliol. Aquestes subvencions estan adreçades a persones residents legalment a Catalunya que siguin titulars o tinguin cessió d'us d'un contracte de lloguer. Les ajudes es dirigeixen a persones d'entre 36 anys i 65.

És imprescindible recordar que el termini de sol·licituds finalitza en dos setmanes i que cal complir els requisits de la convocatòria. Aquests ajuts econòmics es destinen a persones que ho necessiten en residències habituals o permanents. L'import de la renda mensual no pot ser superior a 650€ i el lloguer només es pot pagar per transferència bancària o ingrés en compte domiciliat. No s'accepten pagaments en metàl·lic. 

L'Ajuntament de l'Escala posa a disposició per les persones empadronades l'Oficina d'Habitatge dels serveis socials que està oberta els dilluns, els dijous i els divendres.

Es recomana la presentació telemàtica a través del portal d'Habitatge de gencat.cat.  La documentació relacionada també està penjada en la web del departament d'Habitatge. Les sol·licituds presentades han d'estar complertes i les Oficines de Serveis Socials no completaran sol·licituds ni instàncies inacabades.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar