Publicitat
Publicitat

Obert el període per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer

S'ha obert el període per sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer a paresoens que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'us que tinguin una edat de 36 anys o més. El termini és fins el 15 de juliol. 

Anunci 0s

Queda obert el període per sol·licitar els ajuts per al pagament de lloguer fins el 15 de juliol. Aquestes subvencions estan adreçades a persones residents legalment a Catalunya que siguin titulars o tinguin cessió d'us d'un contracte de lloguer. Les ajudes es dirigeixen a persones d'entre 36 anys i 65.

És imprescindible recordar que el termini de sol·licituds finalitza en dos setmanes i que cal complir els requisits de la convocatòria. Aquests ajuts econòmics es destinen a persones que ho necessiten en residències habituals o permanents. L'import de la renda mensual no pot ser superior a 650€ i el lloguer només es pot pagar per transferència bancària o ingrés en compte domiciliat. No s'accepten pagaments en metàl·lic. 

L'Ajuntament de l'Escala posa a disposició per les persones empadronades l'Oficina d'Habitatge dels serveis socials que està oberta els dilluns, els dijous i els divendres.

Es recomana la presentació telemàtica a través del portal d'Habitatge de gencat.cat.  La documentació relacionada també està penjada en la web del departament d'Habitatge. Les sol·licituds presentades han d'estar complertes i les Oficines de Serveis Socials no completaran sol·licituds ni instàncies inacabades.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar