Publicitat
Publicitat

El canvi d'herba al camp de futbol serà tema destacat a l'Assemblea de divendres

L'Assemblea de Socis del FC l'Escala tractarà temes com el canvi d'herba del camp de futbol, la presentació de la nova estructura del primer equip i les entrades i sortides que hi ha hagut a la junta directiva. Aquests seran els temes cabdals d'una assemblea que està programada per demà divendres. 

Anunci 0s

El FC l'Escala organitza per demà divendres a les vuit del vespre al camp de futbol la Junta General Ordinària. L'Assemblea de socis serà en una única convocatòria i constarà de set punts a l'ordre del dia. Destaquen, especialment, els punts quatre i sis, que corresponen a la nova estructura del primer equip i als treballs que s'han de fer al camp de futbol. 

La lectura i aprovació de l'acta anterior serà el punt número u; la liquidació del pressupost de la temporada 2021/22 i explicar l'estat econòmic correspon al punt número dos; la presentació del pressupost i aprovació del pressupost del curs 2022-23, si s'escau és el punt número tres; explicar la situació esportiva dels diferents equips de futbol base i presentar la nova estructura del primer equip és el punt número quatre; mencionar les sortides i entrades a la junta directiva és el cinquè i el sisè fa referència a l'informe del President i també a explicar quins seran els treballs que s'han de realitzar al camp de futbol. També hi haurà el moment dels precs i preguntes.

Probablement, sigui en aquest punt on el FC l'Escala parli sobre les novetats que va presentar la FCF a l'Assemblea feta aquesta setmana a Blanes. La primera és que es crearà una Superlliga Catalana la temporada 2023-24, que serà la nova màxima categoria amateur del futbol català, una lliga pont que estarà entre la Tercera Divisió i Primera Catalana, i la segona és que l'ens federatiu permetrà inscriure jugadores, sense cap límit, a un equip masculí fins a la categoria de Primera Catalana i els de futbol formatiu fins a Preferent Juvenil.

Primer: lectura i aprovació de l'acta anterior Segon: liquidació del pressupost de la temporada 2021/22. Estat econòmic. Tercer: presentació i aprovació, si s'escau, del pressupost per la temporada 2022/23Quart: Situació esportiva de diferents equips del club. Nova estructura esportiva al primer equip. Cinquè: Canvi a la junta directiva. Sortides i noves incorporacions. Sisè: Informe del President. Treballs a realitzar al Camp de futbol "Nou Miramar". Setè: Precs i preguntes.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar