Publicitat
Publicitat

La policia de l'Escala recupera la seva festa patronal

Després de dos anys sense commemoració, el cos de Policia de l'Escala va celebrar ahir la seva festa patronal. Un acte senzill amb la presència de tots els agents, familiars i càrrecs municipals. On van presentar-se els reforços d'estiu, van entregar-se les medalles de permanència i els trofeus de tir.

La policia local de l'Escala va celebrar ahir la seva festa patronal, un acte formal i institucional que es recuperava després de dos anys sense celebració a causa de la pandèmia.

 

Un acte que iniciava amb la benvinguda als agents que s'incorporen per reforçar la campanya d'estiu. Aquest any s'han contractat vuit efectius, que se sumen a la plantilla actual i que s'emportaven les paraules del regidor de Governació, Robert Figueras, qui els encoratjava a seguir la línia de treball del cos de seguretat de l'Escala.

 

Tot seguit s'entregaven els trofeus de tir policial, enguany l'agent José Antonio Oronof quedava en primera posició seguit del sergent Jordi Cebrià i del sotsinspector Juan José Jarillo. Finalment, es feia entrega de les medalles de permanència en el servei de la policia local. En total van entregar-se cinc medalles. El caporal Dídac Basanta i l'agent Dani González van recollir la medalla dels 25 anys amb distintiu de color verd. El sergent Jordi Cebrià i l'agent Joan Reches van pujar a l'escenari pels seus 20 anys de servei. I la medalla de permanència amb distintiu de color blanc, pels 15 anys de servei va ser per l'agent Jose Antonio Oronof. L'alcalde, Josep Bofill, agraïa públicament la feina del cos policia i el compromís diari de tot l'equip. 

 

El cap de la policia, Ramon Pérez, també va mostrar la seva satisfacció per la implicació dels agents i va ressaltar que la tasca de la policia no es treballa amb dades i xifres, per evitar mals entesos o titulars alarmistes.

 

L'acte va acabar amb la foto de grup, el videoresum del dia a dia de la policia i amb un piscolabis per a tots els presents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar