Publicitat
Publicitat

Rutes d'estiu per descobrir el patrimoni de l'Escala

El proper divendres 1 de juliol comencen les rutes i visites guiades organitzades des del Museu de l’Escala. Són 13 propostes diferents que inclouen rutes exteriors, excursions i un taller per descobrir el patrimoni històric i literari, però també el llegat mariner i l'entorn natural.

El Museu de l'Escala inaugura la nova temporada de rutes i visites guiades d'estiu. L'agenda presenta dotze rutes per l'Escala i un taller de construcció de barquetes de suro a l'Alfolí de la Sal. Les rutes exploren el patrimoni monumental i històric, el recorregut literari de Victor Català, Josep Pla i el Petit Príncep, el llegat mariner pescador i salador, i l'entorn natural i metereològic.

La  ruta que estrenarà la temporada serà el proper 1 de juliol amb la visita al barri vell i la casa de pescadors, única oberta al públic a Catalunya. La visita proposa una passejada pel barri vell de l'Escala per conèixer la seva essència: l'origen del poble, l'antic port amb els pilons d'amarrar embarcacions, l'església i la Casa de Pescador de Can Cinto Xuà. 

L’Escala disposa d’un ampli patrimoni que des del museu es vol donar a conèixer i posar en valor. Per això es proposen diferents rutes, tallers i visites guiades que permeten entendre diferents àmbits del patrimoni natural, cultural, històric i literari.

Les places per totes les rutes són limitades i cal fer inscripció prèvia a inscripcions.lescala.cat. Els preus de les rutes varien des dels 3 als 25 € per persona. Per més informació s'ha de consultar al mail museu@lescala.cat o trucar al 972 77 68 15.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar