Publicitat
Publicitat

Els Tranquils al cicle d'Arrel i amb Salero

Els Tranquils engresquen un públic convençut amb un repertori de cançó de taverna, tradicional i picaresca, en la segona vetllada del cicle d'Arrel i amb Salero. Divendres vinent serà el torn del duo "Dos punts" de David de la Higuera i Meg Joanmiquel

Cançons populars, de taverna, humorístiques i satíriques amb un estil espontani, fresc i desenfadat van omplir de bon humor el pati de l'Alfolí en la segona vetllada del cicle d'Arrel i amb Salero. Els protagonistes eren el trio Els Tranquils, format per Ramon Manent, Manel Gost i Andreu Coll. El concert es va celebrar precisament el dia de sant Joan, Diada Nacional dels Països Catalans.

El repertori que van posar en escena és l'habitual d'una formació que ja acumula vint-i-cinc anys de trajectòria i que gaudeix especialment quan surt del guió  i enfila aquelles cançons més irreverents, més picants i a voltes escatològiques, que contagien indefectiblement el públic d'un bon humor irresistible.

L'aigat del 40, la jota del peix barato, la del tabaco, la gitana, el reputicanticus són només algunes de les cançons que van sonar al pati de l'Alfoli, ple a vessar d'un públic que es va afegir a cantar en temes ben coneguts com ara El Marxant

El cicle d'Arrel i amb Salero continua aquest divendres vinent amb el duet "Dos Punts" format per David de la Higuera i Meg Joanmiquel, dues bones veus empordaneses, amb un repertori de cançó tradicional i popular dels països catalans més cançons pròpies. Divendres vinent, 1 de juliol, a les set de la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar