Publicitat
Publicitat

La Festa de l'Esport de dijous tindrà catorze premiats

La Festa de l'Esport de l'Escala serà aquest dijous a les vuit del vespre a la sala polivalent. L'Ajuntament ha volgut recuperar aquest esdeveniment que va quedar aturat arran de la pandèmia. Enguany hi haurà un total de catorze premiats, que són esportistes i equips que han destacat aquest curs 2021-22.

Aquest dijous torna a l'Escala, la Festa de l'Esport. Serà a les vuit del vespre a la sala polivalent. Enguany es reconeixeran fins a catorze esportistes i equips que han excel·lit durant la temporada 2021-22. 

Seran distingits entre d'altres el futbolista Valery Fernández per l'ascens del Girona a Primera Divisió, l'atleta Aitana Radsma per haver quedat segona absoluta en el Campionat d'Espanya, al palista de tennis taula Iker González per haver guanyat el Traial d'Irún, que li ha donat bitllet per l'europeu de Sèrbia i també equips campions de lliga com ara el juvenil A i infantil A de futbol, el sènior masculí de bàsquet i l'equip masculí +30 del Club Tennis l'Escala. 

Per trencar el gel, els alumnes d'arts marcials, amb motiu del seu desè aniversari, faran una petita exhibició; posteriorment alcalde i regidor d'Esports dirigiran unes paraules als assistents i es procedirà seguidament a l'entrega de plaques i trofeus. No faltarà el vídeo amb les millors imatges.

La principal novetat és que desapareix la conferència i seran els esportistes i clubs premiats els protagonistes, ja que se'ls demanarà una valoració de la temporada que ha acabat i també quins són els objectius proposats pel nou curs. 

L'acte, que és obert a tothom, clourà amb un piscolabis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar