Publicitat
Publicitat

Cristina Viegas ja és regidora a l'Ajuntament

Cristina Viegas s'incorpora al plenari municipal de l'Escala com a regidora d'Ocupació. En sessió extraordinària del ple, va fer el jurament del càrrec, es va aprovar també la modificació de cartipàs i de les retribucions d'alcalde i tinent d'alcalde.



Amb aquestes paraules, Cristina Viegas i Mancilla s'incorporava al plenari municipal de l'Ajuntament de l'Escala, després d'haver jurat el càrrec. Viegas ocupa la plaça que havia quedat buida després de la renúncia de Víctor Puga com a alcalde i regidor.Va ser en una sessió plenària d'encara no un quart d'hora de durada, en el qual es va aprovar també l'actualització de nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats. En aquest sentit, el representant al Consorci d'aigüesd e la Costa Brava, Josep Bofill; a la mancomunitat del servei de control dels mosquits, Josep Bofill i Marta Rodeja; al consorci de les Vies Verdes, Marta Rodeja; a la comunitat de regants del Baix Ter, JOsep Bofill i al Consell Esportiu de l'Alt Empordà, Josep Bofill i Boran Minic.El tercer punt del ple va ser la modificació del cartipàs. Els canvis afecten l'àrea de Règim Intern i d'hisenda, que tenia l'anterior alcalde, Victor Puga i que seran assumides la primera per Josep Bofill; i la segona, Hisenda, per Marta Rodeja. En un altre nivell, Habitatge, que assumia fins ara Bofill passa a la cartera de Marc Frigola; i l'àrea d'Ocupació, que tenia fins ara Frigola, passa a mans de la nova regidora, Cristina Viegas.Canvis que van suggerir les intervencions dels portaveus d'ERC i d'EnComú l'Escala. En nom d'aquests grups, intervenien Etna Estrems per ERC i Albert Pons per En Comú l'Escala.

El quart i últim punt va ser el de les retribucions. S'incrementa la de l'actual alcalde, Josep Bofill, fins a un 82,40% de dedicació, arribant a una retribució bruta total de 46 mil euros, la mateixa que tenia l'anterior alcalde; i s'adequa també la de la tinent d'alcalde, fins a un 71,76%, equivalent a 40 mil euros bruts anuals.La propera sessió plenària, de caràcter ordinari, està prevista per a mitjans del mes de juliol vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar