Publicitat
Publicitat

Revetlla i Diada de Sant Joan a l'Escala

Sant Joan, una de les revetlles i diades més esperades de l'any, es torna a celebrar en plena normalitat a l'Escala. La rebuda de la flama del Canigó ha tingut doble parada al municipi. Encesa de fogueres, sopars i dinars de germanor van omplir l'agenda d'actes per la festa que dona la benvinguda a l'estiu.

La revetlla de Sant Joan ha estat una de les celebracions més esperades de l'any després de dos anys d'aturada per la pandèmia. Una nit de fogueres, reunió i de donar la benvinguda a l'estiu. Enguany l'Escala ha tingut doble parada de la cèlebre Flama del Canigó, al Camp dels Pilans i al CER. Veïns i veïnes s'han reunit per recuperar la tradició amb dinars i sopars de germanor.

L'agenda d'actes a l'Escala es va encentar el vespre de la Revetlla de Sant Joan amb la rebuda de la Flama de Canigó al Camp dels Pials. El CER va organitzar una barbacoa al pati. A l'altra banda del municipi, l'Associació del Camp dels Pilans i les Corts va enllaçar l'encesa de la foguera, la lectura del manifest de Sant Joan i el sopar amb un ball a càrrec del grup Cotton Club.Al Camp dels Pilans es va continuar la diada de Sant Joan amb un dinar de germanor, jocs infantils al barri per acabar de completar la festivitat.

L'Ajuntament va fer una crida a la prudència de l'ús de petards i coets per la revetlla de Sant Joan, però no hi han hagut grans incidències tot i que es van fer esclatar molts petards a la platja. La Revetlla va ser una nit segura i de diversió. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar