Publicitat
Publicitat

El canvi d'herba del camp de futbol haurà d'esperar uns mesos

El canvi d'herba del camp de futbol que estava previst per aquest estiu es farà a partir del setembre. Així ho ha explicat l'alcalde, Josep Bofill, que ha afegit que es premiarà a l'empresa que acabi l'actuació com més aviat millor. Els primers partits del primer equip haurien de disputar-se a domicili.

L'alcalde de l'Escala, Josep Bofill, ha assegurat a l'Alcaldia de Ràdio l'Escala que el canvi d'herba, de natural a artificial, no es farà finalment a l'estiu. El temps s'ha tirat a sobre i aquest projecte es proposarà, com a mínim, fins al setembre. Això permetrà al FC l'Escala poder fer partits de pretemporada al Nou Miramar.

En principi, la competició començaria la tercera setmana de setembre i les primeres jornades, com ha explicat l'alcalde, haurien de disputar-se a domicili. El primer rival confirmat per aquesta pretemporada és el Barça B, que visitarà l'Escala el pròxim dijous 28 de juliol.

El projecte del canvi d'herba es va fer públic el mes de març i segons explicava el regidor d'Esports, Boran Minic, el passat mes de maig a l'Esports10 de Canal10 Empordà aquest canvi tindria un cost de 800.000 euros. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar