Publicitat
Publicitat

Novetats molt musicals

Les sales acomiaden el mes de juny amb tota una llegenda, s'estrena el drama musical 'Elvis'. Al mateix temps Torroella fa un homenatge al compositor Ennio Morricone amb 'Ennio: El Maestro'. Les plataformes també aposten per estrena diversos documentals centrats en grups musicals com 'Locomía' o 'Menudo: Siempre jovenes'.

El mes de juny s'acomiada de totes les pantalles a ritme de música una de les destacades serà 'Elvis' cinta protagonitzada pel carismàtic Austin Butler i el veterà Tom Hanks . La pel·lícula explora la vida i la música d'Elvis Presley a través del prisma de la seva complicada relació amb Tom Parker, el seu enigmàtic mànager. La història aprofundeix a l'ascens a la fama d'Elvis fins al seu èxit sense precedents, sense oblidar el seu temor en ser oblidat per sempre. En el centre del film també hi trobem a Priscilla Presley, una de les persones més importants i influents en la vida del rey del Rock. Tot això amanit amb la sempre espectacularitat visió del director australià Baz Luhrmann.

Si el tema musical no és el vostre fort, aquesta setmana també s'estrena el film de terror suspens 'Black Phone' amb Ethan Hawke de protagonista. Aquí un jove de tretze anys és segrestat per un assassí que el tanca en un garatge insonoritzat. El seu únic contacte amb l'exterior serà un vell telèfon amb el qual pot comunicar-se amb totes les víctimes del seu captor.

Molt més simpàtica i alegre serà la nova pel·lícula de Carmen Machi 'Llenos de gracia', un film inspirat en un fet real. La germana Marina és enviada a principis dels anys noranta al Parral, un orfenat amenaçat de tancament. A la seva arribada al col·legi, els nens estan fora de control, però Marina capta la seva atenció els joves comencen a mirar amb curiositat a aquesta nova monja immune a les seves gamberrades. Marian els proposarà formar un equip de futbol i participar en un torneig, un fet que desperta la il·lusió perduda del grup de nois.

I des de França i com no amb toc còmic s'estrena 'Un lío inesperado' on coneixem a una parella amb fill si una bona vida laboral. Un cap de setmana, decideixen fer un viatge cada un per separat... doncs han quedat amb els seus amants. El que passa és que els dos han decidit anar a la casa del camp amb les seves parelles. El mateix cap de setmana que els sogres, els cunyats i els amics del seu fill. Doncs res, l'embolic està servit.

Torroella també aposta per opció musical, estrenant el documental 'Ennio: El maestro' un homenatge al compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX. Molt estimat pel públic, guanyador de dos Oscars i autor de partitures innolvidalbles.

Les plataformes també s'han apuntat a la música amb l'estrena de documentals com 'Locomía' o 'Menudo: Siempre Jovenes'. Tot i això, aquesta setmana destaca el retorn de l'academia Umbrella amb la seva tercera part o el remake de 'La casa de papel' versió coreana. Però a les plataformes aquesta setmana destaquem 'Loot' a Apple Tv, sèrie on seguirem una multimilionària que després del divorci s'assabenta que té una fundació, sense dubte la seva gran salvació per tornar a la vida real.

Amazon aposta per suspens amb 'Chloe' un thrille on una vegada més les xarxes socials seran protagonistes. Doncs aquí una jove enveja la vida perfecta de les fotos d'Instagram de la seva millor amiga.

I Netflix ens porta comèdia per partida doble, per un costat estrena 'El hombre contra la abeja' una sèrie de deu capítols de quinze minuts, on el còmic Rowan Atkinson farà tot el possible per acabar amb una abella que s'ha colat a la casa que vigila.

I Kevin Hart i Woody Harrelson es veuran les cares a 'El hombre de Toronto' pseudònim d'un dels assassins més perillosos de la ciutat que ha vist com la societat la confós amb un home que té de tot menys sang d'assassí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar