Publicitat
Publicitat

El club de rem impulsa un curs intensiu a l'estiu

Amb l'objectiu de donar visibilitat al seu esport i ampliar la plantilla, el Club de Rem l'Escala ha impulsat un curs intensiu per aquest estiu. Hi ha sis places disponibles i el curs constarà de quatre sessions, que s'impartiran els diumenges i que serviran per conèixer les nocions bàsiques del rem.

Anunci 0s

El Club Rem l'Escala organitza un curset d'estiu de rem de banc fix amb el llagut català. Seran quatre sessions i totes seran en diumenge i cadascuna d'elles començaran a les vuit del matí al Port, just al costat del Maram. S'impartiran els diumenges 17, 24 i 31 de juliol i també el diumenge 7 d'agost. De places disponibles n'hi ha sis i el cost per realitzar aquestes sessions és de 50 euros. 

Les inscripcions es poden fer a través del correu clubremlescala@gmail.com o mitjançant el telèfon 606.86.21.27. Els participants aprendran nocions bàsiques de l'esport com ara la tècnica i les maniobres. La força més important es fa amb les cames i no amb els braços i cada inscrit tindrà un sol rem.

El llagut català és una embarcació molt estable sobre l'aigua que necessita una tripulació formada per vuit vogadors.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar