Publicitat
Publicitat

Final de curs a les escoles de l'Escala

Les escoles de l'Escala diuen adéu a les aules, mestres i companys per donar la benvinguda a l'estiu. Els comiats del curs 2021-2022 s'han celebrat amb diversos jocs, actuacions, espectacles i sopars en plena normalitat, després de dos anys de restriccions i, sobretot, amb tota la comunitat escolar.

Les escoles de l'Escala tanquen el curs d'un any que encara ha estat determinat per les restriccions i la pandèmia, però que ha pogut finalitzar-se en plena normalitat amb actuacions, sopars i espectacles aplegant  a tothom.

El primer centre a celebrar el final de curs ha estat l'escola Esculapi reunint alumnes, familiars i professors. Al vespre es va donar pas a una cantada de la coral  i una actuació infantil, que van acabar en un sopar de germanor. Per acabar l'últim dia a les aules de manera divertida s'han remullat amb jocs d'aigua al pati del centre.

Per simbolitzar el final de curs, com és costum, l'escola Esculapi ha plantat un arbre de desitjos amb els alumnes. S'ha fet el pas dels alumnes de cicle inicial que passen a primària i han acomidat els de sisè que marxen a l'Institut. L'Esculapi també ha dit adéu a la directora Anna Muntadas que relleva el seu càrrec després de vuit anys que tanca el curs molta satisfacció.

L'Escola Empúries també ha organitzat diferents actes, començant per l'anual comiat dels alumnes de sisè. Els futurs estudiants d'ESO van fer un playback i, tot seguit, un espectacle "Got Talent". Com que la participació ha estat molt alta, l'Escola ha dividit l'espectacle en dos dies.

Trucs de màgia, balls, interpretació i cantada de cançons. Després de dos anys de restriccions i distanciament social, les escoles recuperen el comiat del curs dins els centres i gaudint de tots els actes en comunitat. La cirereta final la hi posarà el sopar previst per aquest vespre amb tota la comunitat educativa de l'Escola Empúries: pares i mares, mestres i alumnes. Pel que fa l'Institut el Pedró, s'ha celebrat un acte de graduació dels alumnes de 4t d'ESO a la Sala Polivalent. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar