Publicitat
Publicitat

L'Escala oberta al turisme tot l'any

L'Escala està aconseguint any rere any la desestacionalització del turisme, que ara mateix que visita el municipi la majoria de mesos de l'any. Es constata que el perfil dels visitants està evolucionant. Cada vegada més busquen cultura , natura i esport.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Turística de l'Escala es considera que el municipi es pot considerar una destinació turística oberta tot l'any.La última quinzena de juliol i la primera d'agost encara són de llarg les que acumulen més visitants, però la temporada s'ha allargat i sobretot els caps de setmana hi ha molta gent que opta per l'Escala.Hi ajuda que es programin activitats ben diverses durant tot l'any.Es creu que el turisme s'ha desestacionalitzat.Per conèixer els hàbits dels visitants s'ha posat en marxa el BIG DATA, un sistema que a través dels mòbils aporta molta informació, una informació que serveix per programar els serveis.

I és que en els darrers anys el perfil i les necessitats dels visitants han evolucionat.Busquen sol, platja i molt més.

Són paraules de Marta Rodeja al programa  La Casa de la Vila de Canal 10, que es pot recuperar a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar