Publicitat
Publicitat

Es celebren les Jornades Europees d'Arqueologia

Bona participació al jaciment d'Empúries a les activitats programades dins les Jornades Europees d'Arqueolgia. S'han celebrat durant el cap de setmana amb portes obertes, una visita especial al port grec i activitats per tota la família.



Des de fa una anys a França es celebren amb èxit les Jornades Nacionals d'Ariqeologia, liderades per l'institut Nacional de Recerca Arqueològica preventiva francés, que compta amb el suport del Ministeri de Cultura.Aquest esdeveniment ha ampliat horitzons amb la vocació de convertir-se en les Jornades europees d'Arqueologia i el Museu d'Empúries hi ha participat amb diverses activitats durant aquest cap de setmana, que ha estat també jornada de portes obertes.A destacar una visita guiada a l'excavació de la zona portuària de la ciutat grega, que s'ha excavat durant les darreres campanyes i que ha aportat molta informació d'aquesta zona de la ciutat a tocar del mar.

Del projecte del port de la ciutat grega s'han donat tots els detalls i s'han posat sobre la taula les acciones que es duran a terme properament.

Les Jornades europees d'Arqueologia també s'han dedicat a les famílies , amb visites guiades i un taller adreçat als més petits.

Les places per a totes les activitats programades es van esgotar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar