Publicitat
Publicitat

Les gimnastes escalenques preparades per a la final nacional d'Amposta

El Club de Rítmica de l'Escala serà per primera vegada a la final nacional de l'esport a Amposta. El campionat és aquest cap de setmana i les gimnastes escalenques esperen signar una gran actuació. I aquí a l'Escala, es presenta oficialment el club de patinatge i la natació artística fa la seva primera exhibició.

Per primera vegada a la història el Club de Rítmica de l'Escala que es classifica per a una final nacional, que enguany es celebrarà a Amposta. Justament serà aquest cap de setmana i les gimnastes escalenques s'han preparat de valent per fer el millor paper possible. 

Sis d'elles actuaran individualment amb els aparells d'aros, pilotes i maces i també actuarà el conjunt de categoria benjamina format per un grup de cinc gimnastes.

Farró se sent orgullosa que el club escalenc pugui ser a una final nacional. 

Cal destacar també que dissabte a dos quarts d'una de migdia, la Piscina municipal serà l'escenari de la primera exhibició de natació artística mentre que diumenge a partir de les set i al pavelló, el club de patinatge es presenta en societat. I subratllar també que l'escalenc Valery diumenge a Tenerife podria aconseguir l'ascens a la Primera Divisió de futbol.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar